2015. augusztus 4., kedd

Helyzetjelentés

A nyári szünet alatt egy kicsit elengedtem magam, így az íróasztalom mára már felismerhetetlen állapotba került. :D Egész délelőtt, majd délután is a szobám romjait próbáltam összekaparni, hogy kihozzak belőle valami normálisat. Egyébként rengeteg olyan dologra bukkantam a munkálatok közepette, amiket rég elveszettnek hittem. Előkerült pár rózsás nyaklánc, néhány fekete csuklószorító, egy nyakba akasztható óra, és még pár apróság, amiket gyakran hiányoltam az ékszeres polcomról, mégsem vettem a fáradságot, hogy megkeressem őket, pedig nem is voltak nagyon elkallódva. A halmokban heverő süthető gyurma figuráimat és ékszereimet, (nagyon belejöttem az alkotásban. :)) átválogattam, és kineveztem nekik egy külön kis dobozt, hogy méltó helyen legyenek. Egy szóval ma sem unatkoztam szét az agyamat, bár eddig már bőven volt részem belőle, éppen itt volt  az ideje egy kis munkának. 


Ezek a képek még a rendcsinálás előtt készültek, csak mutatóba, hogy mekkora kupit vagyok képes összegányolni. A kutyám fésűjétől, az unokatestvéremtől kapott Mondo újságig minden volt az asztalon, épp csak alig bírtam letenni már a könyököm. Minden vacakságot egyből ledobtam oda, majd szép apránként összegyűlt egy szép kis adag.


A másik dolog, amiről szintén említést akartam tenni, hogy még pár hete rendeltem magamnak egy füzetet, (bár amikor megérkezett, azt hittem véletlenül egy óriási atlaszt küldtek :O) ami ma megjött! *-* Nagyon vártam, mert 1001%-os boszorkány és wicca rajongó vagyok, sőt pár éve mélyebben is beleástam magam ebbe a vallásba, és azóta nagyon a szívemhez nőtt. Most eldöntöttem, hogy egy saját grimoire, azaz varázskönyv megírásába fogok, az eddig szerzett tapasztalataim alapján. Sok forrást és leírást megnéztem, elolvastam ezzel kapcsolatban, így már örömmel vágok bele.  Holnap fogom az első részletet beleírni, ám annyira félek tőle, hogy elrontom. :D Bele vagyok szerelmesedve, és még éjszakára is az ágyamba tettem, nehogy túl messzire kerüljön.


Ezt a képet nem én készítettem, hanem az oldalról van, ahonnét rendeltem. De magamat ismerve biztos láthattok még róla számos fotót! :D

0 megjegyzés: