2015. augusztus 3., hétfő

Extrém ruhák

Én valójában oda vagyok az extrém ruhákért, különleges, merész és egyedi kiegészítőkért, bár sosem érzek elég bátorságot ahhoz, hogy utcára is képes legyek így öltözni. Nagyon csodálom az olyanokat, akik ilyen szinten is felmerik vállalni az egyéniségüket. Ez is az önálló megvalósítás része. A későbbiekben hozok még olyan bejegyzést is, amiben ezeket a szetteket fogom kielemezgetni, most viszont csak képeket hozok, amikért nekem hihetetlenül vérzik a szívem! Akiknek szintén tetszenek, azoknak jó nyálcsorgatást kívánok! :)

Itt van két gyönyörű ruha, ami egyszerűen fantasztikus, és ha nem lennék gyáva nyuszi, no meg az áruk se lenne olyan horribilis, akkor már biztos állna egy-két ilyen a szekrényemben. Az elsőnek valami csodálatosan romantikus hangulata van, amitől beleszerettem. Tetszik a csapzott hatású szoknya része, ettől egy kicsit olyan absztrakt hatása lesz. A fölső fele is gyönyörű, az a rózsa dísz/kitűző pedig remekül feldobja. Még tetézi a kompozíció varázsát. Szerintem egy ilyen ruha az, amiben tökéletesen jól tudnám érezni magam, egy elegáns helyen. A második fotón egy hasonló darab látható, ám szerintem ez arányaiban sokkal jobban mutat. Jobban tetszik a derékszűkítése középen, jó hogy egy kicsit följebbről indul a habos-babos és igen terebélyes szoknya, ráadásul a pántja is szebb, mint az előzőnek. Ott a gallért el tudtam volna felejteni. 


Két színesebb gyönyörűség következik. Talán az én ízlésemnek már túlságosan is színesek, de ez egyénfüggő. Magamon nem tudnám elképzelni, talán sötétebben, de ettől függetlenül tetszik. Ezeknek már hosszabb a szoknya része, és olyan igazi kis boszis érzést keltenek az emberben. Aki ilyen ruhát visel, el tudom róla képzelni, hogy éjjelente a seprűjén száguldozik. 


Az előbbiekhez képest ez két másmilyen ruha, de szintén nagyon szépek. Nekem a fekete valamivel talán jobban tetszik, mind színben, mind ,,fazonjában" A fazon alatt mindössze azt értem, hogy picit másmilyen, dúsabb és az egész csipkéből van. Ezen viszont a gallér kifejezetten jól mutat szerintem, sőt, anélkül veszítene is valamit a bájából. A keresztnyaklánc is ilyen. Kihangsúlyozza a lényeget: a ruha különlegességet, de nélkül valamit mégis veszni hagynánk. Az egyetlen problémám velük, a szoknya hosszában keresendő. Ezt a méretet egy picit rövidnek találom, de mivel nem fenyeget az a veszély, hogy mostanában hordanom kéne, ezért semmit sem von le az értékéből.

Most ezt a pár ruhát hoztam nektek, de ha minden igaz, és nem jön közbe semmi, akkor ma még jövök egy kicsit komolyabb mondanivalójú cikkel is! :) Addig is szép napot nektek!^^


1 megjegyzés:

  1. Felesleges ám azon töprengeni életed végéig,hogy mit szólnak mások (: Mert akkor csak elpazarolsz egy csomó időt az életedből és sok olyan dolgot nem teszel meg amit megakarsz tenni.
    Ezek a ruhák csodálatosak és szerintem simán viselheted őket -ha máskor nem akkor ilyen találkozók alkalmával! Totál le kell tojni,hogy mások mit gondolnak erről,hisz te nem mások életét éled hanem a sajátodat! (:
    Jó azt be kell látni,hogy az áruk az horrorisztikus sajnos- de talán egyszer találsz valahol egy extrém darabot (tudom sok szeretettel ajánlani a turkálókat).

    VálaszTörlés