2015. július 31., péntek

Bemutatkozom

Eljött az a pillanat, amikor fellibben a függöny, és egy kicsit bemutatkozom. Úgy érzem ha nem is tíz, meg húsz bejegyzés, de egy legalább kell, hogy tudjátok kihez kötni a cikkek mögötti tartalmat.

Nem vagyok nagy blogger, és be is kell vallanom, hogy eddig mások birodalmának a megálmodásában, majd kivitelezésében merült ki a tudományom. Kódoltam, képeket gyűjtöttem és minden egyebet csináltam, amit szükségesnek éreztem a tökéletes designhoz. Most, hogy végre egy ennyire személyes, és számomra fontos témát boncolgathatok, akár a végtelenségbe menőleg is, rengeteg új érzést, ötletet és célt eredményez. Hatalmas elszántságot és izgalmat érzek ezzel kapcsolatban.

Na, de úgy konkrétan rólam annyit, hogy goth vagyok, bármily' meglepő is egy ilyen blogon. Még csak a gimnazista éveimet taposom, de ez nem jelenti azt, hogy nem köteleződtem el 1001%-osan emellett a szubkultúra mellett. Bár anyám többször is megemlítette, hogy szerinte nem vagyok goth, inkább valami keveréke, jó sok mindennek... :D Ám ezt betudtam annak, hogy nincs tisztában teljes mértékig ezzel a stílussal és azzal, hogy ez pontosan mit is takar. Az öltözködésen kívül.
Kövezzetek meg, de én nem járok minden nap feketében. Jó, oké, a szekrényemben nem sorakoznak tömegével a pink és hupilila darabok, de azért előfordul, hogy sötétebb barnát, bordót, szürkét felveszek, és a hangsúly a sötétebben van. :D
Kedvenc énekesem Marylin Manson. Körülbelül az összes számáért oda-vissza vagyok.

Jelenleg egy Kókusz nevű máltai gazdája is vagyok, aki több energiámat őrli fel, mint ahogy azt szeretném. Imádom ezeken felül még a melankolikus dolgokat, a sötét, komorabb hangulatú épületeket, képeket, az extrém szetteket és az igazán jó gothic rockot. Nagy szenvedélyem az írás, olvasás, bár sajnos néha nem jut rá elegendő időm.

Nem tudom, még mire lehettek kíváncsiak...én próbáltam összeszedegetni a legfontosabb információkat, de ha bármi érdekel még benneteket ezen felül, kommentben szívesen válaszolok! :)

~ Delilah

0 megjegyzés: